Porrasvalmistajat ry 

Porrasvalmistajat ry on perustettu 1999 ajamaan suomalaisia portaita valmistavien yritysten yhteisiä asioita. Yhdistys pyrkii yhtenäistämään portaisiin kohdistuvia vaatimuksia, portaiden kauppaan liittyviä vakiosopimuksia sekä ylläpitämään tutkimus- ja kehityshankkeita portaita valmistavien yritysten tuotekehittelyn pohjaksi.

Porrasvalmistajat ry:n asioita hoitaa Aila Janatuinen, puh. 040 539 6670, s-posti aila.janatuinen (at) puutuoteteollisuus.fi.

Porrasvalmistajat ry:n tavoitteena on edistää portaiden laatuvaatimuksia toimivien portaiden valmistamiseksi. Yhdistys toimii alan neuvotteluosapuolena viranomaisiin ja yhteiskunnallisiin päättäjiin. Yhdistys toimii myös kansallisen kannan muodostajana suhteessa EU:hun portaita koskevia säädöksiä laadittaessa.

Porrasvalmistajat pyrkivät tietoa tuottamalla yhtenäistämään paikkakuntakohtaisia rakennusvalvonnan ohjeita ja vaatimuksia.

Porrasvalmistajien ohjeistus 

Porrasvalmistajat ry on laatinut ohjeistuksen portaiden suunnitteluun, kuljetukseen, asennukseen sekä laadun arviointiin. Ohjeissa on myös linkit voimassa oleviin asetuksiin, rakennusvalvonnan tulkintaohjeisiin sekä Rakennustietosäätiön ohjekorttiin.

Koko ohjedokumentti löytyy tästä.

Me porrasvalmistajat r.y:n jäsenyritykset haluamme palvella ja valmistaa laadukkaita portaita. Ota rohkeasti yhteyttä, toteutetaan yhdessä!

Caava portaat, Stello Oy

Grado portaat, Grado Design Oy

Hovi-portaat, Hovinikkarit Oy

Lappiportaat, Lappiporras Oy

Monevo Oy

Tähtiportaat, Tähtiporras Oy

Westwood

Tämän sivun suora osoite on www.porrasvalmistajat.fi

 

Alan tilastoja

Lue lisää

Puutuoteteollisuus ry

Tietoa meistä